Kursledare

Calle Rehbinder

Calle Rehbinder

TANTRALILA leds av Calle Rehbinder, som också skapat konceptet Lekfull Tantra. Calle är en mycket erfaren kursledare i ämnen som berör och involverar personlig utveckling, uttryck och process – som t.ex. teaterimprovisation, shamanism och sex.

Med fler än 300 tantriska kärlekskurser i bagaget är det ingen överdrift att påstå att Calle har mycket god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad. Utöver detta arbetar Calle konstnärligt med gestaltande av erotik i bild och text.

Calle har skrivit mycket om sex, erotik och relationer i flera olika tidningar och tidskrifter, och är en aktiv debattör i sexualpolitiska frågor. Du kan se mer om vår mediaexponering på mediasidan på Cirkus Eros. Calle är också en uppskattad coach, särskilt gällande relationer, kärlek och sexualitet – för såväl par som enskilda personer.

Calle har även praktiserat shamanistiska tekniker i över 20 år, och höll under en tioårsperiod mycket populära trumresor regelbundet i Stockholm (samt under en tvåårsperiod 2016-2018 – se hemsidan Ecstatic Journey).

Calle är också fotograf, författare, bildkonstnär m.m., och därtill upphovsman och redaktör för den konstnärliga och filosofiska erotiska hemsidan Cirkus Eros, samt bloggen TantraBlog. Du hittar mer av Calles fotograferande på hans fotosida; Carl Johan Rehbinder Photo Gallery. Läs mer om Calles erotiska novellsamling på sidan Cirkus Eros – boken.

Heartline

Assistenter:
När jag är ensam kursledare behöver jag pålitliga assistenter, som kan vara med som resurser på flera sätt. Alla de jag har fått hjälp av genom åren är som regel själva oerhört kompetenta av egen kraft – flera är själva kursledare, terapeuter, sexsibilitycoacher m.m., vilket förstås är en enorm tillgång för alla i kursrummet.

Därför vill jag gärna lyfta fram de assistenter jag har arbetat med genom åren (och fortfarande arbetar med), och ge dem det erkännande de förtjänar. Högst sannolikt kommer du att möta någon av dessa härliga människor om du kommer på kursen TANTRALILA.

Tunn linje

Linda ÖrtengrenLinda Örtengren

Linda håller också kurser, från könsmassage och fontänorgasmer till tantra för par, oljeglidning och repkvällar, och är alltså en av mina härliga kollegor. Linda är utbildad Samtalsterapeut i psykosyntes samt Intimitetscoach, och erbjuder även terapeutisk massage. Hon är också en superkompetent assistent, med stor lyhördhet för gruppen och deltagarnas behov.

Linda har en hemsida som heter Den Nakna Coachen, där du kan läsa mer om kurser och terapi hon erbjuder.

Tunn linje

Lisa JosefssonLisa Josefsson

Lisa är professionell dansare, och håller kurser i såväl afrikansk dans som blues och swing. Lisa är även RFSU-informatör, och har ett starkt intresse för att sprida kunskap och inspiration till bättre och mer medvetet sexliv.

Lisa har varit assistent på flera av våra kurser tidigare, som t.ex. på Jennies kurs för kvinnor, men på TANTRALILA är Lisa mer än assistent – hon håller även ett eget fantastiskt kurspass, som fokuserar på kroppsnärvaro och njutning genom dans. Måste upplevas! Lisa håller numera också kursen Kinky Passion tillsammans med Calle.

Tunn linje

asa_lindenÅsa Lindén

Åsa är sexsibilitycoach, håller kurser och tantramyskvällar i Kalmar, samt mycket annat uppbyggligt, som t.ex. samtalsgrupper för kvinnor som utsatts för våld i sina relationer.

Åsa är en av våra mest stabila, ständigt återkommande assistenter, som med sin kompetens, lekfullhet, lyhördhet och pålitlighet alltid tillför både tryggt lugn och busig äventyrlighet till våra kurser.

Läs gärna en fin bloggpost som Åsa skrivit, inspirerad av kursen TANTRALILA!

Tunn linje

Lisa Salomon BjörlingLisa Björling

Lisa har varit assistent på flera av våra kurser. Hon tillför alltid väldigt mycket av sig själv i allt hon gör, vilket förstås är en stor och inspirerande tillgång i kursrummet. Lisa är också sexsibilitycoach, ger olika sorters massage, samt leder kurser på ett lekfullt, innerligt och intuitivt sätt. Det kan vara Orgasmic Yoga, Gudinnekurser för kvinnor, Erotisk Impro eller kärlekskurser för par – vilken kurs du än går på, så kommer det att vara en spännande och härlig upplevelse.

Lisa har en hemsida som heter Lustkraft, där du kan läsa mer om kurser, massage och andra sessioner hon erbjuder.

Tunn linje

Cirkus Eros - erotik för finsmakare

Annonser