Fantastisk respons!

Skeppsuddens kursgård - äppelträdgården

Och så har jag nu haft ännu en kurs på Skeppsudden, ännu en TantraLila i den paradisiska miljön som manifesteras i denna kursgård. Det blev en ganska liten grupp, men ack så mysig och intim, en mogen samling med stark inriktning på sårbarhet, öppenhet och personlig utveckling. Helt underbart, med andra ord.

Jag fick ett alldeles underbart brev från en av deltagarna – en unikt vacker och innerlig respons, så pass att jag vill visa den som en egen post här på bloggen. Läs och njut:

Hej Calle,

Varmt tack för en fullständigt omtumlande upplevelse! Jag är fortfarande 5 dagar efteråt hög som ett hus. Den vånda och beslutsångest som jag kände innan jag vågade anmäla mig känns efteråt som fullständigt onödig.

Det blev tre dygn med dans, lekar, meditationer, allvar, bus, härliga vackra inspirerande medmänniskor, en hängiven assistent och en cool ledare som lät oss deltagare stå i centrum.

Mitt råd till alla som är nyfikna på kursen: Läs kursbeskrivning och ”frågor och svar”, allt som står där stämmer till 100%, även om man kanske inte fattar allt innan kursen. Är du fortfarande intresserad eller nyfiken så anmäl dig, det finns inget att vara rädd för!

Jag lever i en lycklig parrelation men kom, med min partners goda minne, ensam till kursen. Det gjorde att jag kanske fick sätta mina gränser lite snävare än de singlar som var med men hela grejen är ju att det var jag som bestämde vad jag ville göra. Jag är glad och stolt över att jag kunde komma hem och utan omskrivningar (och utan att lämna ut nån annan) berätta vad jag varit med om.

Enda risken med denna kurs är att den, i likhet med andra droger, kan vara beroendeframkallande. Jag väljer att se det som en möjlighet och får fundera på vilken nästa kurs kan bli.

Varma hälsningar

Lasse

September 2013

Det är den sortens respons som gör att jag blir påmind om varför jag gör det arbete jag gör, och som verkligen visar hur viktigt det är.

Nästa TantraLila, den 15-17 november, kommer att bli lite annorlunda – det blir en något kortare variant, i en kurslokal i Stockholm. Det blir alltså inte kursgårdsboende. Boendet får man ordna själv. Det kommer mer information om det senare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s