Vilken härlig kurs!

Höst på Skeppsudden

Från torsdag till söndag i månadsskiftet november-december hade jag en långhelg med vår nya kurs TantraLila, på Skeppsudden, och känner mig innerligt tacksam och entusiastisk inför allt som hade med denna kurs att göra.

De modiga, hängivna, nyfikna och lekfulla kursdeltagarna, den fina stämningen, samt egna nya erfarenheter och lärdomar (man blir aldrig fullärd).

Knappt ett par veckor före kursen frågade Jennie om jag möjligen kunde tänka mig att hålla kursen själv den här gången. Det var lite kort planering, men samtidigt var det inte helt överraskande – vi har haft som idé ganska länge att separera upp en del kurser mer, och just TantraLila är lite mer min bebis än Jennies. Jennie satsar mer och mer på sina YONI-kurser för kvinnor, liksom jag redan tidigare har mina manskurser. Och jag hade planerat en TantraLila på egen hand redan för ett och ett halvt år sedan, som tyvärr inte blev av. Men nu blev det alltså det.

Som assistent hade jag Lisa Salamon. Lisa är Sexsibilitycoach, och har varit med på många av våra kurser. Hon är dessutom kroppsterapeut och kursledare på egen hand, och har hållit en hel del riktigt sköna workshops, varav jag har varit med på ett par. Det var en välsignelse att ha henne med på kursen, som inspiration, resurs och hjälpreda. Och minne, när jag själv glömt något viktigt.

Jag vet att nästa kurs kommer att bli ännu bättre, ännu mer dynamisk och underbar.

Jag känner stor glädje och tacksamhet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s